Wat is het verschil tussen Oral B en Crest whitestrips?

In onze webshop kan je twee verschillende whitestrips kopen. Wij verkopen de Crest whitestrips en de Oral B whitestrips. In dit artikel zal ik het gaan hebben over de verschillen tussen deze twee tanden bleek strips. Deze hebben namelijk minder verschillen dan je zou denken. Ze worden namelijk gemaakt door dezelfde fabrikant. P&G is marktleider op het gebied van de whitestrips. Bekijk ons complete assortiment in de webshop en bestel direct jouw whitestrips.

Verschil Oral B whitestrips en Crest whitestrips

Het grootste verschil tussen deze twee whitestrips is de naam. Ze worden namelijk gemaakt dezelfde fabrikant. De reden dat de ene strips van Oral B en de andere van Crest zijn is, omdat de Crest whitestrips niet goed verkochten in bepaalde landen. Crest 3D White is een onbekend merk en dat zorgt voor hoge marketing kosten. Dus heeft de fabrikant de merknaam veranderd in een veel bekendere naam. Oral B dat kent iedereen. Oral B is elk kind mee opgegroeid en ze zijn ontzettend bekent van hun tandpasta en andere mondverzorgingsproducten.

Verschil in werking?

Beide whitestrips zullen niet verschillen in werking. Ze hebben beide dezelfde sterkte alleen een andere verpakking. Dus je kan gerust de Crest whitestrips gebruiken naast de Oral B whitestrips. Wat wij van onze klanten te horen krijgen is dat de strips van Oral B sneller en beter aanslaan, maar dit kan natuurlijk ook een gevoel zijn. Marketing is een enorm sterk onderdeel van hoe wij als klanten beïnvloed worden door grote bedrijven als P&G. Zeker als je weet dat P&G de grootste marketing uitgave ter wereld heeft, met 6 miljard aan marketing koste elk jaar staan ze al jaren op nummer 1. P&G is de fabrikant van beide whitestrips.

Heb je onlangs whitestrips bestelt laat dan een review achter bij het product en help andere klanten een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment.

 

Welke crest whitestrips moet ik kiezen?

Crest 3D white heeft verschillende soorten whitestrips in hun assortiment. Wij bieden alle originele crest producten aan in onze webwinkel. Deze kan je super veilig bestellen door direct naar de winkel te gaan. Weet je al welke strips je nodig heb lees dan niet verder maar bestel direct de strips die jij nodig hebt in de winkel.

Crest whitestrips zijn er in verschillende soorten deze dienen ook elk voor dat specifieke doel gebruikt te worden. Het is niet de bedoeling dat de One-Hour Express gebruikt worden als een Supreme FlexFit. Dan kan namelijk schade toebrengen aan je gebit. Volg voor elk bestelde product de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

De crest producten kan je ondervedelen in drie verschillende categorieën. Deze lopen op qua sterkte van de kuur. Probeer tijdens het bestellen rekening te houden met welke kuur je neemt voor je tanden. Als je tanden niet zo geel zijn en wil je een beginnende geelheid aanpakken, dan kan je het beste kiezen voor een milde kuur. Deze zijn er verschillende varianten. Je kan dan kiezen voor een Classic Vivid of een Gentle Routine. Dit zijn de mildste kuren die wij aanbieden, met deze kuur zal de kans op gevoelige tanden nihil zijn. Mocht je hier bang voor zijn kan je het beste beginnen met een van deze kuren. In de aankomende artikelen zullen we meer behandelingen bespreken en welke je voor een wat heftigere geelheid het beste kan gebruiken. Houdt de blog in de gaten voor meer info.

Houdbaarheidsdatum Crest whitestrips

 

De houdbaarheidsdatum van whitestrips is ontzettend belangrijk. Omdat de werkzame stof die de whitstrips in tact houdt peroxide is. Naar mate de whitestrips ouder zijn zal de werking van peroxide afnemen. De plakstrips zullen minder effectief zijn. Je tanden zullen minder wit worden en kunnen mogelijk pijn gaan doen. Nu wil je graag weten hoe je achter de houdbaarheidsdatum kan komen van de crest whitestrips? Dit staat vermeld op de doos van de strips.

Crest whitestrips op Dental-white.nl

Alle crest producten die u via onze webwinkel koopt hebben een minimale houdbaarheid van een jaar. Wij houden rekening met de wensen van onze klanten. Het gebit kan ontzettend kwetsbaar zijn. Wij zouden niet willen dat je door onze crest whitestrips pijn krijgt, of niet het optimale resultaat. De houdbaarheidsdatum van de crest whitestrips kunnen wij niet bij elk productbestelling voegen. Mocht u de houdbaarheidsdatum willen weten dan kan u ons altijd contacten via het contactformulier.

Wij leveren uitsluitend originele crest whitestrips. Dit zijn geen goedkope plakstrips die nagemaakt zijn in China en ontzettend goedkoop geleverd kunnen worden. Als je de houdbaarheidsdatum wil controleren bestel dan een complete doos. De houdbaarheidsdatum staat vermeld onderaan de doos zo kan je zelf de datum controleren.

Ik heb een brug of kroon maar wil mijn tanden bleken. Kan dat?

Vroeger toen je klein was lekker gespeeld met een skateboard en hard onderuit gegaan? Voortanden verloren of een andere tand afgebroken? Dan heb je een grote kans dat je gebit niet door de tandarts aangepast is met mogelijk een kroon of brug. Alle tanden die voorzien zijn van een kroon of brug die kan je niet bleken. Ik dacht laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, maar dan is het ook niet aan te raden om het te proberen. Je mag altijd hier de keuze zelf maken en de kans dat het stukje “nep” tand niet mee kleurt zal aanzienlijk zijn. Dit zal het bleek effect niet voor de overige tanden ten niet doen, maar geeft wel een apart resultaat.

Je hebt een kroon en wilt toch bleken?

Dit is een van de meest gestelde vragen in onze mailbox. Kan een kroon gebleekt worden of een vulling? Van te voren informeren naar de mogelijkheden is ontzettend belangrijk bij het bleken van je tanden. Zeker als het achteraf mis gaat wat bijna niet voorkomt is het raadzaam om je gebit te beschermen tegen beschadigingen. Wil je weten hoe je kan voorkomen dat je tanden geel worden, lees dan ons artikel over hoe je gele tanden kan voorkomen op onze website.

Gaatjes en vulling? Kan ik dan nog bleken?

Bijna iedereen die nu naar de tandarts gaat en een gaatje wil vullen, krijgt geen gekleurde vulling meer maar een passienten. Dit is een witte vulling en geeft een veel mooier resultaat ipv de gouden en zilveren vullingen die vroeger veel gebruikt werden. De vulling die in je mond zit zal niet meekleuren als je jouw tanden bleekt. Dit komt omdat het niet je eigen tand is. Met een witte vulling zal dit minder opvallen dan de zilveren of gouden vullingen. De witte vulling zal in de loop van de tijd ook verkleuren, maar dit kan je bij de tandarts laten aanpassen.

Als je niet vaak naar de tandarts gaat en probeert hierop te besparen. Dan zouden wij je willen aanraden voordat je jouw tanden gaat bleken eerst een bezoek te brengen aan de tandarts. Mocht je gaatjes hebben dan kan die ze dichten, want het bleken van je gebit met een gaatje is echt niet verstandig. Dit kan vreselijk veel pijn doen.

Hier wil ik eigenlijk geen apart kopje van maken, maar met bruggen geldt eigenlijk hetzelfde als bij kronen. Deze zullen niet meekleuren en zullen naderhand door de tandarts aangepast moeten worden. Dit is natuurlijk heel vervelend als dit je aanblik aantast. Je gebit zal niet mooi meer zijn en de verkleuring zal verschillen per gebruiker, maar dit wil je echt niet.

Waarom worden mijn tanden geel?

Het is een vreselijk gevoel, dat je in de ochtend naar je tanden kijkt en je gebit niet mooi wit is. Je tanden verkleuren naar mate je ouder wordt, dit komt mede door de dingen die je eet en drinkt. Het is lastig om niks te eten, want je moet gewoon voeding binnen krijgen. Je kan hier wel rekening mee houden dat je niet alleen dingen eet die slecht voor je gebit zijn. Voornamelijk koolzuurhoudende dranken tasten ontzettend je glazuur aan, dit zorgt ervoor dat je gebit verkleurt. Wil je jouw tanden witter maken, lees dan het onderstaande artikel. tanden witter maken

Ik heb het artikel verdeeld in een aantal kopjes, je kan direct kijken of het bij je past en of dit van toepassing is op jouw. Wij zullen je een tip geven hoe je het kan voorkomen en ervoor kan zorgen dat je gebit weer witter wordt.

Het geen je eet is ontzettend van belang hoe je tanden verkleuren. Het drinken van meerdere koppen koffie op een dag en het roken tasten de glazuur laag van je gebit ontzettend aan. Al deze externe factoren zijn van belang bij het behouden van een mooi wit gebit. Door het drinken van producten die je glazuur aantasten krijgen je tanden een extra laagje wat niet direct verdwijnt. Het laagje dringt zich vervolgens door tot je onderstaandste laag van je tanden en daardoor verkleuren je tanden. Dentine wordt dan zichtbaar, dentine is geel en daardoor worden je tanden geel.

De volgende factor waarover ik het wil hebben is je “Genen”. Als jouw ouders gele tanden hebben en je dit vreselijk lelijk vindt, kan je beter hun er niet teveel mee pesten. De kans is namelijk aanwezig dat jouw gebit ook geel wordt naar mate je ouder wordt. Dit is een proces wat onomkeerbaar is en je dus gewoon aan over moet geven.

Dit hangt een samen met het eerdere benoemde over voeding. Door het eten van dingen ontstaat er tandsteen op je gebit. Dit zorgt ervoor dat je gebit verkleurt. Als je naar de tandarts gaat dan maakt hij altijd je tanden schoon, omdat hij de tandsteen van je gebit verwijderd.

Ik wil graag mijn tanden witter maken

Er zijn verschillende mogelijkheden om je gebit witter te maken. Een dure behandeling bij de tandarts is wat te de meeste mensen eerst ten horen krijgen. Je informeert bij de tandarts en krijgt te horen dat je een behandeling kan krijgen, maar of je daarna wel paar honderd euro wilt afrekenen. Wij hebben een aantal alternatieven opgezocht die je gemakkelijk zelf kan uitvoeren en thuis je tanden kan bleken.

  • Non-Peroxide whitestrips

Dit zijn whitestrips die ook wel bekent staan als “plakstrips”. Deze strips plak je op je tanden en deze strips zullen na ongeveer een 30 minuten verwijderd moeten worden. Dit herhaal je 30 dagen en vervolgens zijn je tanden witter. Deze whitestrips bevatten geen peroxide, dit is waterstofperoxide.

Het andere alternatief zijn de whitestrips van Crest. Dit zijn strips die bekroond zijn door meerdere magazines. Deze strips worden gebruikt door ontzettend veel bekende personen. Dit doen ze meestal voor belangrijke persbijeenkomsten. Deze strips werken erg snel en zorgen ervoor dat je tanden mooi wit worden en het gemakkelijkst is dat je ze gewoon thuis kan gebruiken. Mocht je direct resultaat willen dan kan je het beste kiezen voor de 1 Hour express. Deze strips zorgen ervoor dat je tanden binnen enkele uren aanzienlijker witter zijn.

Wil je liever een professioneel resultaat dan kan je het beste kiezen voor de Supreme Flexfit. Dit zijn de best beoordeelde whitestrips van Crest. Deze zullen super oude vlekken verwijderen op je tanden en je tanden witter maken.