Hoe kan ik snel mijn tanden bleken?

Deze vraag krijgen wij vaak en zien wij op verschillende fora ontzettend vaak voorbij komen. De meeste klanten vergeten dat het bleken van je tanden ook ontzettend snel kan zijn. In dit artikel bespreken wij een super snelle optie, die vaak wordt gebruikt door bekende personen van over de hele wereld. Voor belangrijke pers evenementen of feestje gebruik ze allemaal de One Hour Express van Crest om direct resultaat te boeken. Wil je dit ook bereiken ga dan naar de webshop en bestel jouw hele kuur direct.

Hieronder zal een korte opsomming worden gegeven van de werking en handleiding van de 1Hour Express. Met deze kuur heb je direct resultaat. Dat komt omdat, de 1hour direct aanslaat en maximaal een uur op je tanden moet blijven zitten. Als de strips goed bevestigd zijn op je tanden en je ze het hele uur laat zitten, zal je direct een kleurverschil zien. Het kan zijn dat je nog een kuur moet ondergaan, maar dit ligt aan de intensiteit van de geelheid.

Als jouw tanden ontzettend geel zijn, verwacht dan geen wonderen. Dan kunnen er zomaar twee verschillende kuren benodigd zijn voordat je de eerste resultaten gaat zien. Dit is afhankelijk van de sterkte van de kuur. Zoals wij in veel verschillende artikelen al hebben aangegeven, probeer niet direct de aller sterkte kuur te bestellen. Leer je tanden eerst kennen met een zwakkere kuur voordat je direct de sterkste strips erop plakt.

Handleiding 1Hour Express Crest Whitestrips

  1. Haal de strips uit de verpakking.
  2. Maak je tanden een beetje droog en schoon van etensresten en andere viezigheid.
  3. Plak de strips op je tanden, het maakt niet uit aan welke kant je begint.
  4. Laat ze vervolgens een uur zitten.
  5. Haal de strips nadat uur eraf en maak je tanden eventueel schoon met een handdoek.
  6. Geniet van het resultaat.

Heb je nog vragen over het gebruik van de strips? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.