Wat is het verschil tussen Oral B en Crest whitestrips?

In onze webshop kan je twee verschillende whitestrips kopen. Wij verkopen de Crest whitestrips en de Oral B whitestrips. In dit artikel zal ik het gaan hebben over de verschillen tussen deze twee tanden bleek strips. Deze hebben namelijk minder verschillen dan je zou denken. Ze worden namelijk gemaakt door dezelfde fabrikant. P&G is marktleider op het gebied van de whitestrips. Bekijk ons complete assortiment in de webshop en bestel direct jouw whitestrips.

Verschil Oral B whitestrips en Crest whitestrips

Crest en OralB zijn allebei eigendom van het multinational bedrijf Procter & Gamble. Andere merken die onder P&G vallen zijn o.a. Ariel, Braun Gilette, Head&Schoulders, Pantene, Olay, Nutella en Pringles. OralB en Crest zijn wereldwijd de grootste spelers op het gebied van mondverzorging. De producten zijn veelal hetzelfde alleen in Noord Amerika en Azie worden de producten verkocht onder de naam Crest 3DWhite en in Australie, Zuid Amerika en Europa onder de naam OralB 3DWhite. De merken zijn in die gebieden al ingeburgerd. Jong en oud is er bekend mee, daarom heeft het geen zin om Crest in Europa te marketen en OralB in Amerika. Crest en OralB zijn dus van dezelfde fabrikant, alleen de naam is anders.

Verschil in werking?

OralB Whitestrips bevatten 5.25% peroxide en Crest Whitestrips begint bij 6%. Crest Whitestrips zijn dus iets sterker, maar het verschil is echter zo klein dat het haast niet uitmaakt of je OralB of Crest gebruikt. Qua gebruikaanwijzing is er geen verschil tussen de merken en de strips zien er ook hetzelfde uit.

Heb je onlangs whitestrips bestelt laat dan een review achter bij het product en help andere klanten een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment.