Korting

Bij Dental-white.nl kunt u op verschillende manieren van korting genieten op uw favoriete strips!

Like ons op Facebook en instagram

Voordat u bestelt like ons op Facebook en instagram. Tijdens het bestellen kunt u bij het afrekenen bij ‘extra informatie’ aangeven dat u ons heeft geliked voor een extra strip. Na controle zullen wij een extra whitestrip bij uw bestelling toevoegen.

Vraag een spaarcode aan

Gebruikt u geregeld Whitestrips? Doe dan mee met onze spaarcode actie! Meld u aan en u krijgt een unieke code toegewezen die u kunt gebruiken tijdens het bestellen. Ook uw vrienden en familie mogen deze code gebruiken. Is de code 5X gebruikt, dan ontvangt u van ons een GRATIS halve kuur naar keuze!

Meld aan voor nieuwsbrief.

Minimaal 2x per jaar houden we een grote kortingsactie met minimaal 20% korting op het hele assortiment. Mis het niet! begin van het jaar en eind van het jaar houden we een grote kortingsactie op het hele assortiment. U wordt via onze nieuwsbrief hiervan op de hoogte gesteld dus meld u aan!

Laat een beoordeling achter!

We houden ervan als we uw mening horen. Positieve reacties motiveert ons en negatieve reacties helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. U kunt zelf kiezen bij welke product u een beoordeling achter wilt laten. Heeft u een positieve beoordeling achtergelaten? Vergeet niet hetzelfde mailadres in te vullen die bij ons in het systeem staat. Op die manier kunnen we u automatisch een 10% kortingscode toesturen als dank voor uw beoordeling. Wilt u een negatieve beoordeling achterlaten? Neem eerst via email contact met ons op zodat wij kunnen proberen uw klacht te verhelpen.

Schaf een testpakket aan

Twijfel je? De voordelige testpakketten zijn een goede manier om de strips eerst uit te proberen. Meestal bevat de testpakket te weinig strips om echt goed resultaat te zien, maar hiermee kunt u aanvoelen hoe de strips gebruikt dienen te worden en hoe ze aanvoelen op uw tanden.