Tandgevoeligheid

Het komt niet bij iedereen voor, maar tandgevoeligheid kan een bijwerking zijn van tanden bleken met Crest whitestrips. Dit is normaal, tijdelijk en verder niet schadelijk, dus u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Vaak verdwijnt de gevoeligheid binnen enkele uren weer. Wanneer u te veel gevoeligheid ervaart, kan het zijn dat de strips te sterk voor u zijn. Om direct gevoeligheid te verminderen kunt u gebruik maken van de tandpasta Sensodyne tegen gevoelige tanden. Wij adviseren u dan om te stoppen met het gebruik van de strips totdat de gevoeligheid verdwenen is.
Tandgevoeligheid? lees onze tips!

  • Gebruik een tandpasta (Sensodyne) tegen gevoelige tanden om direct de gevoeligheid te verminderen.
  • Blijf de tandpasta tegen gevoelige tanden gebruiken tijdens uw whitestrips kuur.
  • Het eerste uur voor en het eerste uur na het gebruik van de whitestrips raden wij u aan uw tanden niet met tandpasta te poetsen, dit verkleint de kans op tandgevoeligheid.
  • Gebruik de whitestrips ’s avonds, vlak voordat u gaat slapen.
  • Zijn de strips die u nu gebruikt te sterk voor u? Dan hoeft u niet per se over te stappen naar een kuur met een lagere sterkte. Gebruik dezelfde strips, maar haal ze 10 minuten eerder van uw tanden dan de voorgeschreven gebruiksduur. Wanneer de gebruiksduur 30 minuten bedraagt, dan gebruikt u ze dus 20 minuten.
  • Eventueel kunt u ervoor kiezen om strips te gebruiken met een minder hoge sterkte. Neem hiervoor even contact met ons op.
    Het kan natuurlijk voorkomen dat u ondanks onze tips er toch voor kiest helemaal te stoppen met de whitestrips kuur.
    In dit geval kunt u gebruik maken van onze retour service, om uw overgebleven strips bij ons in te ruilen voor een geldteruggave.